Ja si është të jesh polic në Amerikë në njërën anë, dhe hajn në anën tjetër! (Video)

shbatXhirimi i arrestimit të disa personave për grabitje në Pensilvani përsëri ka nxitur reagime lidhur me brutalitetin e policisë amerikane. Hector Medina Pena ka ngritur kallëzim penal kundër policit Joseph Inaete për shkak se gjatë arrestimit e ka goditur në kokë, Medina Pena pas incidentit është hospitalizuar dhe i ka kaluar tri ditë i shtrirë, thuhet në padi, kurse ndaj policit nuk është iniciuar asnjë procedurë disiplinore. Në video shihet se si policia ndalon veturën, derisa i pari nga vetura me duar lartë del Medina Pena.