Ja si e tradhëtova burrin sa ishte në Zvicër, lidhja me “argatin” – Kështu ndodhi ngjarja?

Një rrëfim jo i zakontë është ai për një grua nga rrethi i Tetovës, që tradhtoi burrin, teksa ai ishte në Zvicër.

Gruaja po jetonte vite me radhë vetëm me një fëmijët, pasi që burri i saj gjatë kohë nuk kishte ardhur në shtëpi dhe se po gjente arsye për të mos marrë familjen edhe pas shumë viteve martese.

Nevoja për ujë në fshat, kishte bërë që gruaja kishte zënë një person për të hapur një pus në oborrin e shtëpisë.

Punëtori që po e hapte bunarin në shtëpi, ka nisur të shfaq simpati ndaj gruas, e cila i jepte sinjale dhe më në fund ata krijuan një lidhje, e cila çoi në një dashuri të thellë..shiko lajmin e plote me poshte

Dashuria e tyre kishte marrë hov dhe se i tërë fshati kishte kuptuar lidhjen e krijuar mes tyre.tetov

Ata janë parë në shumë raste duke udhëtuar bashkë, ndërsa arsyetimi i gruas sipas bashkëfshatarëve është se është punëtor që kryen punë dhe shërbime, që ajo si grua nuk mund ti kryejë.

Historia e kësaj gruaje është e ngjajshme me shumë gra nga Pollogu që ende janë të mbyllura në shtëpi dhe nuk merren nga bashkëshortët e tyre.

Historia e kësaj gruaje është dërguar në emailin e INA, duke theksuar se kanë frikë ti dërgojnë të dhënat e sakta se për kë bëhet fjalë.