Ja si e tradhëtova burrin me 20 gusht: I thash po shkoj në dasëm tek motra – Por e tmerrshme ku u takuam prap të dytë!

Përshëndetje, pash që publikoni rrëfime, shikojeni këtë rrëfim timin:
Ishte e dielë, 20 gusht. Unë kisha një aheng, por ahengu mbahej mbrëmje ndërsa unë shkova ditën, i thash burrit se dëshiroj ti takoj bijat dhe të afërmit mërgimtarë.
Por para se të shkoja në restaurant kisha lën takim me dikë tjetër, me të cilin flasim që një kohë të gjatë. Atë e kam të regjistruar në Viber me emrin e vajzës së motrës për të mos e kuptuar burri im.
Atë ditë e kishim lën të shkonim në një villë, për të bërë seks. Ashtu e kishim planifikuar qysh moti. Ai jetonte jasht dhe pas një jave kishte me shkuar prap në Zvicër, ku punonte.
Por nuk e prisja që do të ndodhte më e keqja. Rrugës për në motel ku isha me të (me shfalerin), fatkeqsisht u aksidentuam,….
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim