Ja si e festoi ditëlindjen Hashim Thaçi (Foto)

Aty ishin të pranishëm edhe shumë zyrtarë të partisë, përfshirë edhe nga kabineti qeveritar si ministrja Vlora Çitaku apo deputetja Blerta Deliu-Kodra e cila edhe vetë është nga ky qytet.
Sot në Drenicë ka pasur festë.

Jo festë edhe aq të madhe, por festë të përzemërt. Kryeministri I kosovës Hashim Thaçi ka festuar ditëlindjene tij të 46 në qytetin e tij të lindjes që është edhe bastion i PDK-së, partisë që drejton.

Aty ishin të pranishëm edhe shumë zyrtarë të partisë, përfshirë edhe nga kabineti qeveritar si ministrja Vlora Çitaku apo deputetja Blerta Deliu-Kodra e cila edhe vetë është nga ky qytet.

Simpatizuesit e pritën Thaçin edhe me torte duke i uruar ditëlindjen.

Në krejt këtë atmosferë, kreu i Qeverisë dukej mjaft i kënaqur dhe i relaksuar. /vipnews.info/