Ja si e bëjnë atmosferë Naimi e Mihrija në dasmën e djalit të Shyhrete Behlulit (Video)

naimNë mesin e shumë të ftuarve mbrëm në dasmen e djalit të këngëtares Shyhrete Behlulit, ishin edhe çifti Naim Abazi dhe Mihrije Braha. Naimi dhe Mihrija duket se janë argëtuar shumë në dasëm mrbëmë. Në disa video të siguruara nga Magazina.al, çifti shihet duke vallëzuar dhe duke krijuar edhe më shumë atmosferë në dasëm.

http://dai.ly/x4vpdge