Ja si duket sot vajza që u bë simbol i Lagjes së Trimave (FOTO)


Zamira Jashari, vajza e cila u bë simbol i vuajtjes së banorëve të Lagjes së Trimave gjatë konfliktit të 9 dhe 10 majit të vitit të kaluar, nuk ka ndryshuar shumë një vit pas konfliktit të Kumanovës.
Ajo sot është paraqitur në marshin përkujtimor të kësaj ngjarjeje, që u mbajt në Lagjen e Trimave.
l1

l2