Ja si dukej Dafina Zeqiri maturante! (FOTO)

Të qenurit maturant përbën për secilin një periudhë që mbahet mend gjatë. Padyshim se e njejta vlen edhe për Dafina Zeqirin e cila atëbotë jetonte në Suedi.

Në një foto të siguruar nga Prive, këngëtarja shihet në foton e përbashkët të klasës në stil si gjithmonë pak më të veçantë që e bënte të dallohej nga masa.

Flokët dhe veshja vërehet se edhe në adoleshencë janë të inspiruara nga Aaliyah, ylli amerikan të cilin Dafina e adhuron edhe në ditët e sotme