Ja si do silleshin burrat nëse provojnë për një ditë dhimbjet e lindjes (Video)

loading...

loading...

Dy burra, Dan dhe Brad kanë marrë guximin që të provojnë me anë të një stimulatori dhimbjet që përjetojnë gratë gjatë lindjes së fëmijëve.Ngjarja është regjistruar nga mjekët e Rochester Hills në Michigan dhe në video shihen të dy burra, së bashku me bashkëshortet e tyre që i shoqërojnë, janë lidhur me pajisjet që dërgojnë elektroda në barkun e tyre, të cilat imitojnë kontraktimet.Dhe teksa burrat po “torturoheshin” gratë kanë qënë aty për t’u argëtuar dhe për të qeshur me dhimbjet e burrave të tyre./shqiperiaime.al

Shiko videon me poshte

Video Link

loading...