Ja si do jetë Samsung Galaxy S4 – FOTO/VIDEO

s4aaaMë 14 Mars në orën 19:00 me orën lokale (ora 01:00 e 15 Marsit me orën tonë) në Nju Jork do të prezantohet gjenerata e re e telefonave Samsung Galaxy.

Bëhet fjalë për Galaxy S4, pasardhësi i S3 që e shndërroi kompaninë koreano-jugore në konkurenten e denjë dhe të vërtetë të iPhone të Apple. Besnikët e Samsung prej muajsh kërkojnë të dinë se si do të jetë Galaxy i ri.

Por kompania është treguar strike me rregullat e saj duke mos zbardhur asnjë detaj, të paktën deri më tani, të produktit. Megjithatë, me sa duket ka patur një rrjedhje që mbërrin nga Kina, aty ku Samsung prodhon pjesën më të madhe të produkteve.

Në disa forume teknologjike kanë dalë disa imazhet e para se si do të jetë Samsung Galaxy S4. Në to nuk vërehet ndonjë ndryshim i madh në paraqitje mes S4 dhe modelit paraardhës, ndërkohë që për të parë ndryshimet në funksionim dhe të rejat shtesë, duhet pritur prezantimi në Nju Jork.


FOTO

s4

s4a

s4aa


VIDEO