Ja si do ishin kafshët e egra po të ushqeheshin nga… fast food (video)

fast foodShumica e njerëzve në planetin tonë i adhurojnë fast food-et dhe i frekuentojnë shpesh ato. Madje mund të themi se për shumë fëmijë, ky lloj ushqimi është më i preferuari.
Por çfarë mund të ndodhte, nëse edhe kafshët e egra do të ushqeheshin me këtë lloj ushqimi? Video humoristike e mëposhtme do të shpjegojë gjithçka.

Nëse kafshët e xhunglës, si zebrat, flamengot, leopardët, krokodilët etj. do të ushqeheshin nga fast food, do të ishin thjesht qesharakë!