Ja si argëtohen pensionistët turq në borë (VIDEO)


Një grup pensionistësh nga Turqia, kanë dëshmuar se asnjëherë nuk është vonë për t’u argëtuar mbi borë dhe akull. Të moshuarit, të lidhur për njëri-tjetrin, në litar ia mësyn për të rrëshqitur në një rrugicë pothuajse të akullt, shkruan “Daily Mail”. Gjithsesi që momente të tilla nuk kanë koment, por ata arrinin të shijonin borën në mënyrën më të bukur qesharake të mundshme. Pamjet e publikuara më poshtë tregojnë më së miri idenë e çuditshme të të pesë të moshuarve teksa tentonin ta provonin rrëshqitjen me legenë të cilët shërbejnë për pastrimin e rrobave.