Ja shqiptari që e përgatiti Kupën e Botës

Është edhe një lajm që na gëzon për sukseset e bashkatdhetarëve tanë.Kur mbrëmë e gjithë bota i kishte sytë nga ndeshja finale e Kupës së Botës ndërmjet Gjermanisë dhe Argjentinës, pakkujt i ka shkuar mendja se ku është punuar kjo Kupë, të cilën e kanë dëshiruar të gjitha ekipet pjesëmarrëse.

Nga FIFA për këtë u kontraktua firma “Silbag AG” nga Lucerni, e specializuar për pastrim të arit dhe metaleve. Në këtë firmë punon edhe Amir Abduli nga Përshefci, të cilit nga punëdhënësi iu besua që të bëjë pastrimin e trofeut të kupës botërore.
Kjo foto që po e shihni, është bërë në momentet kur janë kryer punimet në të. /Dialog Plus/