Ja se si Rifat Jashari, gjuan me revole në një odë në Drenicë (VIDEO)

ramus-haradinaj-epa-valdrin-xhemaj_2016281839102
Në një video e cila po qarkullon në internet shihet se si në një odë të burrave në Drenicë, Baca Rifat Jashari, nxjerr revolen dhe gjuan në ajër

Për me shumë shiko videon

http://dai.ly/x3ws40r