Ja se çfarë tha Azem Hajdari në daljen e fundit të tij në televizion (VIDEO)


Kjo është dalja e fundit në televizion e liderit të studentëve të Dhjetorit Azem Hajdari.

Hajdari e kishte këtë daljen e fundit përpara se të vritej më datë 12 shtator 1998 përpara selisë të Partisë Demokratike.

Në këtë emision i ftuar ka qenë edhe Spartak Ngjela.

Ndiqeni se çfarë tha Hajdari dhe Ngjela gjatë emisionit. /Albeu.com/
Untitled