Ja sa paguhen Mihrija dhe Naimi për Bajram (VIDEO)

Janë çifti më i lumtur në estradë. Për më tepër kanë profesionin e njëjtë,
E, kjo gjë vërehet sidomos në performanca live që ftohen nga vendet e ndryshme ku organizojnë muzikë për nder të festave.
Nga burimet e arbresh.info mësohet se dyshja marrin përafërsisht 3 mijë euro për një natë./
Ata ftohen edhe në dasma që këtë gjë e konfirmoi Mihrija për n’ZOOM.
Për më shumë shikoni intervistën e mëposhtme.

VIDEO