Ja receta që ju ndihmon për gjumë të mirë


Jeta stresuese, zgjedhja e keqe e ushqimit dhe aktivitetet e pamjaftueshme fizike, ndikojnë në pagjumësi. Pagjumësia pengon shumë njerëz dhe mungesa e gjumit ka ndikim negative në jetën tonë.

Por, ne ju këshillojmë që sapo të pini këtë lëng, problemet me gjumë do të jenë shumë të vogla.

Përbërësit:

1 trangull
1 copë xhinxher (ose një lugë gjelle)
1 limon ( përdoret lëngu i limonit)
1 mollë jeshile, e paqëruar
9 copë të vogla asparaxhi
2 gjethe selino

Përgatitja:
Vendoseni asparaxhin dhe xhinxherin në ujë të ftohtë, të paktën për 1 orë dhe preni trangullin, limonin dhe mollën në copa të vogëla. Të gjitha këto përzihen mirë, më pas hidhet asparaxhi dhe xhinxheri me ujë. Vazhdojmë përzirjen dhe e lëmë të qëndrojë e përzier për 10min.

Kjo pije relakson trupin tuaj dhe konsumohet pas drekës. Të gjithë përbërësit që përmban kjo pije, ndikojnë pozitivisht në pagjumësi, tension të lartë dhe janë kundër stresit. Ju bëftë mirë!