Ja, pse tradhtojnë femrat e martuara (VIDEO)


Sipas anketës së një portali amerikan për lidhje të çifteve, duket që femrat e martuara kur tradhtojnë pikërisht kërkojnë – kënaqësi. Pra, në hulumtimin për arsyet që çojnë në tradhti, psikologia, Ashley Madison, ka konstatuar se femrat e martuara vendosin të tradhtojnë, sepse në shtëpi nuk kanë aq shpesh marrëdhënie seksuale.
Hulumtimi gjithashtu ka treguar edhe që femrat janë më të prira për tradhti kur bëhen tepër të ekspozuara me stres dhe ndiejnë presion, ndaj kërkojnë diçka të re. Mosha kritike për tradhti është para se të mbushin 40 vjeç.
Kush tradhton më shumë? Akoma prijnë meshkujt. 21 % e atyre të cilët janë të martuar kanë pranuar që u vardisen femrave të tjera, ndërsa këtë gjë e bëjnë vetëm 15 % e femrave të martuara. Femrat, të cilat tradhtojnë bashkëshortët në dhjetëvjetëshin e fundit, është rritur madje në 40 %.
1910