Ja pse thonë që “budalla brina s’ka” (Video)


Nëpër rrjetet sociale po qarkullon një video ku shihen dy të rinj të cilët gjuhen mes vete me fishekzjarrë gjatë Festivalit të Pranverës në Kinë. Ata të dy ndezën fishekzjarrët më pas dolën përball njëri tjetri dhe fillojnë të gjuhen mes vete. Kjo skenë dukej si një skenë e filmit “Harry Potter”, ku nxënësit luftojnë mes vete me armë magjike. Ende nuk dihet se si kanë mundur të bëjnë një gjë të tillë, mirëpo një gjë dihet sigurt, se në Kinë mund të ndodh gjithçka. Shikoni videon: