Ja pse nuk erdhën shokët për ta ndihmuar Adem Jasharin (Video)

loading...


Shekip Fazliu, bashkëluftëtari i Adem Jasharit, ka treguar se kush ka qenë i përfshirë në luftimet në Prekaz në ditën kritike dhe pse aty nuk kanë shkuar për të ndihmuar.
poa

loading...

loading...