Ja pse kurrë nuk duhet ngacmuar macen (Video)

Mishi-780x439

Një vajzë e vogël e ka kuptuar në formë të vështirë, se nuk duhet ngacmuar macen që është duke fjetur.

Vajza që po luante në një park kishte vendosur t’ia shkelë bishtin maces së shtrirë në tokë, transmeton Telegrafi.

Dhe pasi i shkeli bishtin, macja me ngjyrë të bardhë dhe portokalli, ngritët dhe i vihet pas.

Kurse vajza duke dashur të ikë, rrëzohet dhe bie me fytyrë për toke.