Ja pse gjithmonë duhet kontrolluar këpucët para se ti mbathni (Foto)


Një video shokuese tregon momentin, kur një prind kontrollon këpucët e të birit që i kishte lënë jashtë, dhe që duhet të shërbejë si këshillë se pse duhet kontrolluar gjithmonë këpucët para se ti mbathni. Kjo video është regjistruar në Australi, që shfaq momentin kur një baba kontrollon këpucët e djalit të tij, të cilat duket se kanë qëndruar pa përdorur për një kohë të gjatë dhe që nga ato del një merimangë, transmeton Telegrafi. “Djali im i ka lënë gjatë natës këpucët jashtë, dhe brenda tyre është futur një mysafir i paftuar”, ka shkruar babai i të birit të pakujdesshëm. Kepucet-1-780x439