Ja pse eshte iPhone 5 me i mire se Samsung Galaxy S4…(Video)

iPhone-vs-Samsung-300x224iPhone ka marrë 8 çmime radhazi sa i përket kënaqësisë së përdoruesve që i jep J.D. Power and Associates.   – Vetëm iPhone dhe prodhimet tjera të Apple posedojn Retina Display.    – iPhone ka bateri të impresionuese e cila mundëson 8 orë bisedë, deri sa përmban dizajn të hollë dhe të lehtë.- iPhone ka WiFI dhe LTE ultra të shpejtë.     – Vetëm iPhone dhe prodhimet e Apple kanë kyçje tek iTunes dhe App Store që ofron mbi 800.000 aplikacione.     – Vetëm iPhone ka Siri, asistentin personal inteligjent.   A janë këto arsyet që mund të ju bindin të përdorni iPhone?