Ja prova se fantazmat ekzistojnë (VIDEO)


Me datë 5 janar ndodhi një sherr midis disa personave. Muhammad Adiant ishte prezent dhe po filmonte sherrin po ajo çka ai pa më vonë në video do t’iu shokoi. Një figurë të bardhë që ngjitet në qiell dhe më pas zhduket. Banorët e zonës besojnë se bëhet fjalë për “Kuntilanak”, shpirti i një gruaje e cila vdiq ndërkohë që ishte shtatzënë. Sipas legjendës, ajo “ushqehet” me gjakun e virgjëreshave. Videoja në fjalë u postua javën e shkuar dhe që prej asaj kohe është parë me mijëra herë. Vetë Muhammad beson se figura në qiell është fantazmë.