Ja përse regjisorët vazhdojnë t’i besojnë Anistonit, rolet e një vajze provokuese

Aktualisht, Jennifer Aniston po luan rolin e një striptisteje në komedinë “We’re the Millers”. Në moshën 44-vjeçare, protagonistja e serialit “Friends”, i tregoi qartë publikut arsyen se përse regjisorët vazhdojnë t’i besojnë rolet e një vajze provokuese një gruaje në moshë të mesme. Duke veshur një minifund të shkurtër, Aniston shfaqi linja të shkëlqyera dhe një vetbesim të admirueshëm për trupin e saj.

2

3

1