Ja një rast që t’i fitoni 2 mijë euro

phone-repair_1479911473-4369308Kush nuk do të dëshironte që përveç rrogës mujore të kishte edhe pak para herë pas here? Secilit prej nesh i kujtohet ndjenja e mirë kur në xhepin e palltos kemi gjetur 5 euro të cilat kishim harruar se i kemi.
Tash, imagjinoni sikur papritmas t’i fitonit jo 5 euro por rrafsh 2 mijë euro!

Një rast të tillë e ofron ZONE mobile, megjithëse sipas tyre nuk është aspak e lehtë të fitohet ky shpërblim. Ata janë aq të sigurt se riparimi i telefonit tuaj do të bëhet në mënyrë profesionale, saqë janë të gatshëm të ofrojnë shpërblim prej 2 mijë eurove për secilin që vërteton vjedhjen e pjesëve.

“Ky vendim është ndërmarr për të informuar të gjithë që siguria është mbi gjitha. Për herë të parë në Kosovë, ofrojmë servisim të gjitha brendeve të telefonave nën inçizimin dhe monitorimin e kamerave të sigurisë. Dorëzoni telefonin tuaj për servisim në pikën më të afërt të Postës së Kosovës”, tha drejtori i shitjes në ZONE Mobile, Jeton Paloka.

Thirrni në numrin 080020020 pa pagesë për më shumë info

01_1479911445-5406585Thirrni në numrin 080020020 pa pagesë për më shumë info