Ja ndryshimi i Kim Kardashian (Foto)

Ylli i serisë televizive “Keeping up with the Kardeshians”, Kim Kardashian u pat ankuar më parë për shkak të pasigurisë që kishte ndjerë për shkak të hundës së saj të madhe.Në vitin 2010 ajo pati thënë se nuk ka intervenuar asnjëherë në hundën e saj por pati shprehur dëshirën se një ditë do ta bënte. Dhe ashtu bëri.

Kim kishte përkrahur idenë e operacioneve plastike duke shtuar se ka përdorur botoks. Në të njëjtin vit ish burri i saj Damon Thomas kishte folur për tabloidin “In Touch” duke treguar se ka paguar për operacionet e saj plastike të gjinjve dhe buzëve.