Ja mrekullitë që bëri kirurgu në fytyrën e Vildanës(Foto)

aa2

Sot ajo konsiderohët një ‘bomb’, një ndër fëmrat më të bukura shqiptare me linjat truporë që po befasonë fansat e saj në rrjetet sociale.

Por jo çdo herë Vildanja ishte e tillë. Ajo dikur posedonte një pamje krejtësisht ndryshë nga që jemi mësuar ta shohim.

Si tek shumica e femrave të estradës shqiptare edhe tek Vildane Zeneli kishte ndikuar mirë dora e kirurgut, ajo tani ka buzë më të fryra, mollëza të theksuara, vetulla më të larta dhe duket për mrekulli

a_1456900061-5087188