Ja mrekullitë që bëri kirurgu në fytyrën e Vildanës…

Sot ajo konsiderohët një “bomb”, një ndër fëmrat më të bukura shqiptare me linjat trupore, që po befasonë fansat e saj në rrjetet sociale.

Por jo gjithmonë Vildanja ka qenë e tillë. Ajo dikur posedonte një pamje krejtësisht ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim ne.

Si tek shumica e femrave të showbizit shqiptar edhe tek Vildane Zeneli kishte ndikuar mirë dora e kirurgut, ajo tani ka buzë më të fryra, mollëza të theksuara, vetulla më të larta dhe duket për mrekulli.

1_1456922943-5433841