Ja mjekimi që shpëtoi gruan nga kanceri i mushkërive! (Video)

mjekimi
Kjo grua e guximshme 55 vjeçare, nga Australia ka publikuar një video në YouTube e cila shpjegon se si kishte arritur të shërohej nga kanceri i mushkërive.

Sharon Kelly u diagnostikua me kancer të mushkërive në 19.12.2013 dhe arriti të shërohet nga kanceri në fazën IV, duke përdorur kanabis, pasi mjekët parashikuan se kishte më pak se 6­9 muaj jetë. Ajo dhe burri i saj ishin shumë të zhgënjyer, të zhytur plotësisht nga dilemën nëse do të pranonin opsionin me kimioterapi. Shokues ishte dhe fakti se nuk ajo ka pirë cigare dhe tani ishte në prag të vdekjes nga kanceri i mushkërive.

Kelly dhe burri i saj provuan një qasje të re: përzien gjysmë millilitër vaj kanabis me gjysmë milliliter vaj kokosi. Kur njoftoi onkologjistin se përdorte këtë trajtim me vaj kanabis, ai natyrisht nuk u pajtua për shkak se është e paligjshme. Trajtimi i saj me kanabis ka filluar më 20 maj, 2014, dhe kanceri u zhduk në 3 shtator 2014.

Brenda tre muajve, trajtimi me vaj kanabis arriti të kurojë kancerin e mushkërive në fazën IV! Më 3 shtator 2014, ajo dëgjoi katër fjalë magjike nga mjeku “Nuk keni më kancer”