Ja kush janë trajnuesit dhe financuesit e terroristëve në Kosovë (VIDEO)


Sonte është transmetuar dokumentari “Kampet e Zeza” në kudër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin.
Në këtë dokumentar zbulohen edhe sms-të e shkëmbyera mes trajnuesve dhe financuesve të terrorizimit në Kosovë.

Shikojeni videon e mëposhtme për të zbuluar shumëçka rreth Fatos Rizvanollit, tashmë i arrestuar nga Policia e Kosovës.
Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerquki, ka hyrë vrullshëm në tregun medial të Kosovës. Emisionet e para kanë shënuar rekorde shikueshmërie; si në transmetimin televiziv ashtu edhe në Youtube.
lajmi4-kampet-zeza_1462733901-3811020