Ja Kush Jane Makinat Superlluksoze Te Sulltanit Te Brunei-T (VIDEO)

Shume prej nesh nuk i kan pare ndonjeher nga afer shumicen e makinavete cilat Sulltani i Burneyit mban ne Garazhdin e tij ,i cili vetem garazhd personal nuk mund te quhet por nje panair i vertet sepse aty gjen nga ferrarrit e deri te makinat e Epokes .Te gjitha makinat te cilat ai mban ne garazhd jane ne gjendje te shkelqyer pune dhe me pa km te bera per shkak te numrit te madh te makinave qe ai zotron .Burnei eshte nje nga shtetet me te medhaja prodhuese te Vajit te makinave dhe te Gazit rrezervat e ktij shte ti thuhet se nuk jane shfrytezuar as 20% ne kto 40 vjet qe Burnei eshte futur ne listen e shteteve te pasura me Gaz