Ja kush është stërmbesa e Skënderbeut dhe ku jeton! (FOTO – VIDEO)


Sophie Castriota është gjenerata e 14-të e fisit të Kastriotëve. Vajza 19-vjeçare, gjaku i së cilës rrjedh direkt nga djali i Gjergj Kastriotit, Gjoni.
Sophie Castriota, jeton në Brisbane të Australisë ndërsa studion në Queensland për Akademi të Muzikës, por përkohësisht ka ndërprerë studimet për të iu përkushtuar më shumë aktrimit dhe muzikës.
Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale dhe herë pas herë publikon video duke kënduar.
SC