Ja Kush Eshte Llapa Me E Gjat Ne Bote

Vajza te cilen shikoni ne foto do kishte shume mundesi te ishte si gjithe vajzat e tjera, nese gjuha e saj nuk do ishte 10 cm e gjate. Kjo eshte dhe arsyeja e cila hyri ne librin e rekordeve Guinness, si gjuha me e gjate ne Bote. Quhet Chanel Tapper, jeton ne Kalifornia dhe mos ju shkoje mendja per ters…!