Ja kur kthehet Shaqiri

Pas lëndimit të pësuar në ndeshjen me Augsburg, Shaqiri flitej se rrezikonte pjesëmarrjen në Kampionatin Botëror me Zvicrën për shkak të lëndimit. Mirpo Shaqa ka hequr të gjitha dilemat.
“Për dy javë ose tri unë do të arrijë formën më të lartë. Kam filluar me ushtrime të lehtë dhe se shpejt do të rikthehem në fushë. Botërori nuk vihet në dyshim aspak, unë do të jem i gatshëm për Zvicrën. Ndoshta do të jem në fushë në ndeshjen e dytë ndaj Real Madridit” ka thënë Shaqiri.