Ja kujt i thotë Linda Morina shko në rrs*… e mos u kthe (VIDEO)

Tenton vazhdimisht, pavarësisht “dështimeve”, të cilat i dëshmojnë komentet tejet negative dhe sulmet e njëpasnjëshme që i adresohen, qoftë edhe nga përdorues të medieve sociale që nuk janë ndjekës të Lindës
Gjithsesi pasioni i saj për muzikën edhe pse qëndron larg artit në të vërtetë, duket të jetë i pashtershëm.
Krijuese e muzikës, tekstit, xhirimet po ashtu i realizon vetë e ashtuquajtura këngëtare Morina, e cila kësaj radhe ka ndarë më audiencën një video teksa këndon një rrymë krejt tjetër ngaqë jemi mësuar ta shohim.
Thënë të drejtën baladat duket t’i flenë më tepër se sa këngët e vetëkrijuara të cilat thuajse janë copy-paste e njëra-tjetrës.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO