Ja këpucët e reja të Ronaldos

Rona1Kompania gjigante e veshmbathjeve, Nike i ka lëshuar në treg këpucët e reja të dizajnuara ekskluzivisht për Cristiano Ronaldon, të cilat quhen “CR Mercurial IX”. Ylli portugez është njeriu kryesor i kësaj kompanie andaj këto këpucë janë bërë vetëm për të. Janë më të lehta, nga materiali që nuk rrëshqet dhe me më shumë lehtësi të manovrimit të topit.
Në këpucët e tij të reja, Nike CR Mercurial Vapor IX, të dizenjuara enkas për të, shkruhet qartë: “dashuron të fitojë, urren të humbasë”.