Ja kenga qe u krijua per Alket Rizain dhe arratisjen nga burgu grek (VIDEO).

alketI ka lene te gjithe mje goje hapur arratisja e Alket Rizait nga burgjet greke. Madje ai eshte komentuar edhe nga mediat e huaja si nje nga arratisje me spektakolare qe eshte bere ndonjehere ne bote!Por me sa duket veprimi i tij ka frymezuar disa edhe te krijojne kenge per te.