Ja gjeneralët “tradhetarë” dhe poshtërimi i tyre publik (VIDEO)

20160717164325636646Këta janë gjeneralët të cilët thuhet se janë pjesë e grusht shtetit të Turqisë. Pas tentativës së organizatës terroriste FETÖ për grusht shteti, në Turqi janë arrestuar një numër i madh ushtarakësh bashkëpunëtorë të organizatës terroriste, raporton Anadolu Agency (AA). Ndërkohë mes të arrestuarve është edhe is-Gjenerali i Forcave Ajrore të Turqisë, Akın Öztürk. Ish-gjenerali Öztürk është parë të merret në pyetje në drejtorinë e policisë në Ankara. Burimet policore thanë se marrja në pyetje e tij vazhdon në këtë drejtori.