Ja gafa që bëri Edi Rama sapo takoi Obamën (VIDEO)

Disa ditë më parë kryeministri Rama ishte në Amerikë, ku zhvilloi dhe një vizitë në Shtëpinë e Bardhë.
Gjatë kësaj vizite, Rama dha edhe një intervistë për “Zërin e Amerikës”, pas takimit me presidentin Obama.

Duke qenë se operatori nuk ishte ende gati për të hyrë në transmetim live, ka kërkuar 10 sekonda kohë që kjo gjë të realizohej.

Që situata të mos bëhej shumë serioze, gazetarja e ka sfiduar Ramën.

Ajo i është drejtuar atij me pyetjen nëse dinte të numëronte deri në 10 në gjuhën angleze. Kryeministri e ka pranuar sfidën dhe ka filluar të numërojë.

Por, ndoshta nga emocionet e takimit me presidentin Obama, gjatë numërimit, Rama ka harruar numrin 7.
12973137-10153643146951523-603552337389215314-o-780x439-660x330_1461177854-6208949 (1)