Ja e dashura e Gonzalo Higuain (FOTO)

Nëse nuk të ecën në fushë me siguri që të ecën në jetën private. Kjo po ndodh edhe me yllin argjentinas të Real Madrid,Gonzalo Higuain, i cili po shijon historinë e dashurisë me artisten argjentinase Soledad Fantino. Sipas asaj që shkruajnë mediat në Spanjë dhe Argjentinë, bukuroshja 31-vjeçare dhe futbolllisti po përjetojnë momentet më të bukura të lidhjes së tyre.

Ja e dashura e Gonzalo Higuain (FOTO)

Nëse nuk të ecën në fushë me siguri që të ecën në jetën private. Kjo po ndodh edhe me yllin argjentinas të Real Madrid,Gonzalo Higuain, i cili po shijon historinë e dashurisë me artisten argjentinase Soledad Fantino.

Sipas asaj që shkruajnë mediat në Spanjë dhe Argjentinë, bukuroshja 31-vjeçare dhe futbolllisti po përjetojnë momentet më të bukura të lidhjes së tyre
.soledad_1