Ja dhe momenti i dorëzimit të Azem Sylës (Foto)

loading...


Deputeti Azem Syla është sjellë nga autoritete e sigurisë në Stacionin policorë në qendër. Ai këtu është sjellë para pak minutave.
az

loading...

az1

az2

loading...