Ja çka po festojn Teuta dhe Adonisi sonte (FOTO)

foto11

Data 16 maj për çiftin Teuta Krasniqi dhe Adonis Morina është tejet e veçantë për faktin se dyshja shënojnë përvjetorin.
Në këtë moment të veçantë, Teuta ka postuar një imazh përkrah bashkëshortit me një përshkrim shumë romantik.

‘Për asnjë moment të vetëm lidhja jonë s’ka qenë e përgjumur, me ty përreth, as edhe një ditë e vetme nuk ka qenë e mërzitshme. Shpresoj që jeta vazhdon të jetë e hareshme në këtë mënyrë përderisa dashuria jonë lulëzon, ditë pas dite. Urime përvjetori. T’du’ – është shprehur aktorja në shkrimin e saj.

FOTO1234