Ja Çka bën Shkurte Gashi për Bleron Nuk do ta besoni…

Pas lansimit të këngës “5” nga Blero dhe Shkurte Gashi, e cila doli mjaft e suksesshme, për çka dëshmojnë edhe pëlqimet e shumta të publikut, në saje të informacioneve që ka Kosovarja, pritet edhe ndonjë bashkëpunim i ri në mes këtyre dy këngëtarëve.

Me sa duket Shkurtja është e kënaqur me suksesin e kësaj kënge, andaj mendon që ta vazhdojë edhe në të ardhmen bashkëpunimin e Bleron.

Se, kësaj radhe do jetë ndonjë këngë me tekst të zgjedhur të Shkurtes apo të Bleros, mbetet të shohim.

Dihet, se Shkurtja famën e ka arritur me balada, të cilat janë mirëpritur nga publiku gjithandej dhe të cilat emetohen nëpër të gjitha kanalet tona televizive.

Poashtu, Shkurte Gashi është e njohur më shumë në diasporë, tek këndon nëpër mbrëmje muzikore, por edhe në restorante të njohura sidomos në Zvicër e në Gjermani.

Suksesi i këngës “5” si dhe bashkëpunimi me Bleron, ndoshta e bën që Shkurta të kthehet në Kosovë dhe ta vazhdojë karrierën e saj të pëlqyeshme nga publiku.

shkurta-g1