Ja çka bën Linda Morina në mes të autostradës (Video)

l_1474799196-1443880Karriera e Linda Morinës, ngadal po ndryshon, nga këngët me çifteli dhe diss-at për reperët, ajo tashmë ka nisur të përgatit edhe balada. Video më e re e Lindës, e shfaq atë në mes të autostradës, duke kënduar një balad të njohur shqiptare, Edhe në këtë projet, Linda ka shfaqur talentin e saj për të kënduar edhe në kushte aspak të favorshme.

http://dai.ly/x4undjc