Ja cilat janë organet që rrezikohen nëse pini Coca-Cola (Foto)

COCA-COLA është një pije me përdorim shumë vjeçar, por cilësia e saj është ndër më të diskutuarat nga mjekët.

E diskutimi për përdorimin apo jo të kësaj pijeje nëse sheh improvizimin e logos të punuar nga artisti, Fabio Panto, nuk vlen të vijojë. Përmes këtyre fotove autori tregon me detaje se sa organe mund të dëmtohen nga përdorimi i Coca-Colës.

Parë me sytë e Fabio Pantos logoja e përcjellë nga ai është plot organe apo pjesë të trupit, sy, lëkurë, zorrë, pankreas, stomak, tru, zemër deri dhe kocka.