Ja çfarë thoshte Azem Hajdari për Kosovën 10 ditë para vrasjes (VIDEO)

auto_asvaa1442064436Më 2 shtator 1998, pra 10 ditë para vrasjes së tij para selisë së PD-së në Tiranë, Azem Hajdari kishte dhënë një intervistë ku fliste për gjendjen e shqiptarëve në Kosovë dhe për ata në Maqedoni e kudo që jetojnë.