Ja çfarë thonë meteorologët për 10-ditësin e dytë dhe të tretë të gushtit

Mos u gezoi shume, se temperaturat e gushtit nuk kane ndermend te zbresin me poshte se 35 grade.

Ne terma afatmesem, parashikohet qe 10-diteshi i dyte dhe i trete i gushtit te jene respektivisht rreth 5°C dhe 3°C me te fresket, referuar 10-diteshit te pare te gushtit 2017.

Persa i perket tablose se reshjeve, priten kryesisht ne 15-diteshin e dyte por sasi te pakta dhe jo ne te gjithe territorin.

Sipas Meteoalb, jane krikuar kushte per shira afat-shkurter ne zonat malore dhe nje pjese te zones se ulet ne datat 8 – 9 – 10 gusht 2017.

Fundjava tjeter sjell renie me te pakten 5ºC duke bere qe maksimumi ne rang vendi te zbrese ne 34 – 35ºC.