Ja çfarë pune bënin këta presidentë më parë!

Untitled

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama ka  rrëfyer për një revistë se, në katër punët e para të tij, ka marrë rrogën më minimale të mundshme. Puna e parë e tij ishte të shërbente akullore, ndërsa pas kësaj Obama nisi të punonte si bojaxhi.

Ronal Regan ka punuar si roje bregdetare dhe raportohet të ketë shpëtuar plot 77 persona.

Image

Gerald Ford ka ndihmuar njerkun e tij në një dyqan boje, ka pjekur hamburgerë në një restorant dhe ka luajtur shumë futboll.

 

Image

Herbert Hoover, kur ishte i ri hapi një biznes me disa shokë për të rregulluar makina qepëse. Por ky biznes dështoi. Pas diplomimit ai punoi në minierë ku shtynte karrocat nëntokësore.

Image
Jimmy Carter ka punuar si fermer kikirikësh, në fermën e prindërve të tij në Georga, kur ishte vetëm 10 vjeç.
Image
Bill Clinton ka punuar si nëpunës i Kongresit. Ai paguhej 3 500 dollarë në vit.
Image