Ja çfarë ndodhë kur e injektoni kanabisin në qelizat e kancerit (Video)

Ja çfarë ndodhë kur e injektoni kanabisin në qelizat e kancerit (Video)Qysh në vitin 1974 disa studime kanë treguar se kanabisi ka efekte anti-kanceroze.

Rezultatet e studimit të 18 gushtit, 1974, të publikuar në Washington Post, kishin treguar se komponenti i kanabisit i njohur si THC “e ngadalëson rritjen e kancerit në mushkëri, kancerit në gjoks etj., te minjtë, si dhe e zgjatë jetëgjatësinë deri në 36 për qind”.

Minjtë e trajtuar për 20 ditë rresht me THC dhe CBD e kishin zvogëluar madhësinë fillestare të tumorit.

Përgjatë viteve shumë studime kanë raportuar për efektet anti-kanceroze të THC-së, e gjithashtu shumë njerëz raportohet se e kanë shëruar veten nga kanceri me vaj kanabisi, vaj i cili po bën bujë kohëve të fundit, trasnsmeton telegrafi. Sidoqoftë, më poshtë mund ta shihni në video se si THC-ja, komponent i marihuanës, i shkatërron qelizat e kancerit.