Ja çfarë ndodh po të hani një thëlb hudhër me stomakun bosh


E dinit se konsumimi i një hudhre në ditë bën mrekulli në trupin tuaj? Hudhra është një antibiotik natyral, që shkatërron një numër të madh bakteresh. Përdoret shumë në mjekësinë popullore për shërimin e disa sëmundjeve.
Shkencëtarët kanë zbuluar se konsumimi i hudhrës me stomakun bosh parandalon dhe trajton shumë sëmundje. Hudhra në stomakun bosh bëhet më e fuqishme sepse bakteret janë të ekspozuara dhe e kanë të pamundur të rezistojnë.
Hudhra përbëhet nga substanca azotike, sodium, kalium, selen, kalcium, magnez, silikon, acid sulfurik dhe fosforik, vitamina C, D, B dhe vajra të domosdoshme. Ajo përmban më shumë se 400 përbërës mineral të ndryshëm, duke përfshirë këtu edhe antioksidues, të cilët gëzojnë një sërë vetish pozitive terapeutike.
10